Hoe kun je solliciteren?

Bij HZPC maken we solliciteren simpel. Houd onze vacaturesite in de gaten, klik op 'Solliciteer' bij een passende vacature en verstuur je gegevens. Geen passende vacature gevonden? Jouw open sollicitatie is meer dan welkom!

Wat gebeurt er na mijn sollicitatie?

1
Nieuwsgierig?
Heb jij een vacature gevonden die bij je past? Reageer dan via deze website!
2
Selectie
Wanneer de vacature is gesloten, wordt er een selectie gemaakt van de kandidaten. Als je profiel aansluit bij de vereisten van de functie, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.
3
Eerste gesprek
Dit is een kans om elkaar beter te leren kennen. We vertellen meer over de functie en HZPC. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en ambities en natuurlijk waarom HZPC jou een geschikte werkgever lijkt.
4
Tweede gesprek
Als het eerste gesprek positief is, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit kan een verdiepend gesprek zijn of een gesprek met toekomstige collega's.
5
Voorstel
Na succesvolle afronding van de gesprekken, doen we je een voorstel. Dit omvat details over je salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en de startdatum.
6
Hoera!
Zodra je het aanbod accepteert, ben je officieel een lid van het HZPC-team. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en met jou samen te werken!

Vacatures