Over HZPC

Opgericht in 1898, en geworteld in Nederlandse bodem, is HZPC uitgegroeid tot internationaal marktleider op het gebied van aardappelveredeling, pootgoedhandel en productconceptontwikkeling. Met ruim 400 medewerkers in 16 verschillende landen, exporteren we naar meer dan 90 landen. We delen kennis en richten ons op oplossingen die inspelen op de klimatologische en culturele uitdagingen binnen de voedselindustrie. 

Ga voor meer informatie naar hzpc.com.

Lees meer over ons

Keeps you growing

Onze collega's zijn ons waardevolste bezit. HZPC is er van overtuigd dat ons succes wordt aangedreven door kennis en ontwikkeling.

Wij bieden onze collega's een breed scala om zichzelf te ontwikkelen. Van interne en externe opleidingen, zoals onze HZPC e-learning Academy, tot workshops en coaching. Wij moedigen iedereen aan om continu te werken aan het verbeteren en uitbreiden van hun vaardigheden en competenties. Dit stelt jou in staat om je functie effectiever uit te voeren en bereid je voor op toekomstige kansen binnen HZPC.

We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. We zien diversiteit en inclusie als belangrijke motoren voor innovatie en groei van ons bedrijf.

Daarnaast geloven we bij HZPC dat groei niet alleen draait om professionele ontwikkeling, maar ook om persoonlijke groei. We motiveren onze collega's om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden en ondersteunen je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Wij geloven dat als onze mensen groeien, wij als bedrijf ook groeien.

Werken bij HZPC

Er ligt een hele wereld verborgen achter de aardappel. Wij bij HZPC hebben passie voor aardappelen en zijn experts in ons vakgebied. 

Als HZPC-collega draag je bij aan de ontwikkeling van verantwoorde voeding voor een groeiende wereldbevolking. Wij willen een bijdrage leveren aan de verbetering van aardappelteelt, want onze aardappelen vormen een belangrijke basis voor gezonde voeding voor miljoenen mensen wereldwijd.

Laten we samen groeien? Bekijk dan onze vacatures.

Naar de vacatures

Waarom HZPC?

OPLEIDING
Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Vacature Alert

Blijf op de hoogte van onze laatste vacatures

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert